FAQ - Veel Gestelde Vragen

Bestellen

Hoe kom ik aan een ART02 product?
Een poster van ART02 kan je gemakkelijk online te bestellen. Op onze website art02.nl. Hier vind je een ruim aanbod aan (exclusieve) design posters. Met liefde ontworpen, en door vakmensen gedrukt.

Hoe kan ik betalen?
Wij vinden dat het kopen zo makkelijk mogelijk moet zijn. Om dit voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een samenwerking met alle grote betaal providers. Zo kan je bij ART02 betalen met;

  • iDeal
  • PayPal
  • Creditcard o.a. Matercard, Visa, American Express
  • Sofort

Collectie

Mijn droom poster staat er niet bij
Op dit momenteel hebben wij slechts een beperkte collectie. Elke dag werken wij aan het uitbreiden van onze collectie vol iconische ontwerpen. Staat jouw droom poster er (nog) niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Garantie en klachten

Wij hopen dat jij net zo blij wordt van onze posters als wij. Om onze kwaliteit te waarborgen wordt elke poster door lokale ervaren vakmensen gedrukt. Elke poster wordt daarnaast door het team van ART02 daadwerkelijk gecontroleerd. Zo zorgen we samen voor minder retourzendingen en een duurzamer product.

Toch kan het zijn dat jouw poster beschadigd is, of dat er per ongeluk een product verkeerd geleverd wordt. Het is daarom altijd belangrijk jouw bestelling direct te controleren. Is er helaas iets mis? Niet getreurd, wij zij er om je te helpen. Zoek zo snel mogelijk contact met ons team.

Zo snel mogelijk (reclamatie termijn)

  • Bij niet- uiterlijke gebreken: consumenten binnen 30 dagen en zakelijke klanten binnen 10 dagen
  • Bij uiterlijke gebreken: voor zo wel consumenten als zakelijke klanten: onmiddellijk

In de volgende gevallen is er helaas geen garantie mogelijk:

  • De melding van de klacht/ gebrek was niet tijdig gedaan
  • De slijtage niet als normaal kan worden beschouwd
  • Er beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud

Retourneren

Jij moet elke dag weer blij worden van je nieuwe ART02 poster. Staat je poster toch minder mooi in jouw kamer, of hangt hij toch niet helemaal goed aan de muur? Ook dan kan je, jouw unieke poster, uiteraard retourneren.

Je kan jouw poster binnen 14 dagen zonder reden naar ons terugsturen. Vervolgens zorgen wij dat jouw geld zo snel mogelijk wordt teruggestort. Veel al gebeurt dit binnen 14 dagen na ontvangst. Retourkosten (versturen) zijn voor rekening van de koper. Retourneer jij, de hele bestelling? Dan vergoeden wij ook de oorspronkelijke verzendkosten (retour kosten zijn voor de koper).

Hoe kan ik retourneren?
Volg voor het retourneren de volgende stappen:

Meld via ons contactformulier dat je een (of meerdere) artikelen wilt retourneren. Vermeld hierbij ook jouw naam en ordernummer en welke artikelen jij wilt retourneren. Vervolgens ontvang je van ons een retourformulier.

Stuur jouw bestelling in originele verpakking en onbeschadigd binnen 14 dagen terug. Voeg hierbij de originele factuur en ons retourformulier toe. Verzend jou retour bij voorkeur via track and trace of aangetekende post. In dit geval heb jij altijd een bewijs van verzending.

Trademark

Door ART02 ontworpen posters representeren ontwerpen en merknamen van rechthebbende. Getoonde en genoemde merken zijn geen onderdeel en/of eigendom van ART02.

Verzending en bezorging

Naar welke landen verzendt ART02?
Wij vinden dat goede vormgeving voorbijgaat aan culturele en nationale grenzen. ART02 verzendt daarom naar bijna alle landen ter wereld. Kies bij het bestellen het juiste land, waarna de verzendkosten automatisch berekend worden.

Hoe verzendt ART02?
Wij vinden het belangrijk dat jouw print goed aankomt. Wij besteden dan ook veel zorg aan het verpakken van jouw nieuwe prints. Tevens verzenden wij onze posters enkel met Post-NL, voor een service waar je op kunt rekenen.

Wanneer kan ik mij nieuwe poster verwachten? - Levertijden
Posters die jij besteld, worden door ons pas gedrukt als ze zijn besteld. Hierdoor hanteren wij doorgaans een levertijd van 3-5 werkdagen. Heb je jouw poster toch eerder nodig? Neem dan contact met ons op, om te kijken wat er mogelijk is.

Waarom wordt er op een dag gedrukt?
Bij ART02 geloven wij in unieke prints, speciaal voor jou. Dit houdt in dat een poster daadwerkelijk voor jou speciaal wordt gedrukt. Hiermee gaan we samen restproductie tegen, een mooie keuze voor een duurzamer product.

Veiligheid en Privacy

Wanneer je persoonsgegevens verstrekt, een betaalding doet of onze website bezoekt gebeurt dit via een beveiligde (HTTPS) verbinding. ART02 heeft haar systemen up-to-date beveiligd tegen inbraak, virussen en andere aanvallen. Wij respecteren de privacy van jou en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die jij aan ons verschaft vertrouwelijk worden behandeld. Jouw gegevens worden door ons gebruikt om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Wat gebeurt er met jouw gegevens?
Als je een bestelling plaatst, hebben wij jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om jouw bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij ons zo makkelijk mogelijk te maken, slaan wij met jouw toestemming jouw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot jouw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de gebruiksvriendelijkheid van onze website verder optimaliseren.

Met jouw toestemming gebruiken wij jouw gegevens om je te informeren over ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je dit niet langer prijs op stelt, kan je ons dat laten weten door een e-mail te sturen.

Gegevens over gebruik van onze site en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze website verder te verbeteren naar een prettigere ervaring.

Wij zullen nooit jouw persoonsgegevens aan derden verkopen. Jouw gegevens worden uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Mogelijk wordt er gebruik gemaakt van cookies. De gegevens blijven echter volledig anoniem. Met deze gegevens kan de identiteit van bezoekers niet worden vastgesteld. De gegevens worden ook niet gekoppeld aan persoonlijke gegevens. Je kunt de toekomstige vergaring en opslag van gegevens te allen tijde weigeren.

Indien je nog vragen hebt over ons privacy beleid, dan kan je contact zoeken, door het contactformulier op onze contact pagina. Onze kanalen service helpt je verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van ons privacy beleid nodig mocht zijn, dan vind je deze op deze pagina altijd de meest recente informatie.